De Vries Brandbeveiliging treedt toe tot SK FireSafety Group

Breda, 3 september – SK FireSafety Group (SK) heeft met de overname van De Vries Brandbeveiliging een belangrijke speler in Zuid-Nederland ondergebracht in de SK groep. De producten en systemen van De Vries Brandbeveiliging worden onderdeel van SK.

De Vries Brandbeveiliging, gevestigd in het Limburgse Nuth, heeft een lange historie in brandbeveiliging.  De Vries is met 50 vakkundige mensen in dienst het grootste brandbeveiligingsbedrijf in Limburg.

Volgende stap op weg naar landelijke dekking

 Norbert Albersen, Business Unit Manager Products van SK is blij met de overname: “Dankzij deze acquisitie zijn we in staat om ons brandbeveiligingsprogramma verder landelijk uit te breiden en aan te bieden aan nieuwe en bestaande klanten. Met deze overname gaat de wens in vervulling om ook klanten in Zuid-Nederland te bedienen.  Zo bouwen we elke dag verder aan onze deskundigheid en kunnen we met onze gespecialiseerde bedrijven beter inspelen op specifieke regionale vragen en behoeften in alle voorkomende marktsegmenten.”

Marc Steine, eigenaar van De Vries Brandbeveiliging: “In de SK FireSafety Group heb ik een nieuwe eigenaar kunnen vinden die het bedrijf dat ik samen met mijn mensen heb opgebouwd verder zal gaan professionaliseren. Ik ga vanuit dezelfde locatie mijn Opleidingsactiviteiten voortzetten onder de naam Veiligheidscentrum Limburg.”