Over De Vries

De Vries Brandbeveiliging B.V. is het grootste brandbeveiligingsbedrijf van Limburg. Ons team van 35 vakkundige medewerkers heeft de beschikking over 1600 m² bedrijfsruimte en 22 servicebussen. Met de inzet van onze mensen én een totaalpakket op het gebied van brandbeveiliging, branddetectie en opleidingen kunnen wij uw bedrijf of organisatie een optimale dienstverlening bieden. Uiteraard afgestemd op elke specifieke situatie; wij leveren uitsluitend maatwerk.

Op deze website treft u alle informatie aan over ons omvangrijk producten- en dienstenpakket. Dit bieden wij aan via onze twee business units:

  • Products
  • Systems

 

Deze manier van werken, biedt u als klant, de garantie dat onze medewerkers over alle specifieke kennis beschikken die voor u van belang is. En het communiceert prettig en snel. Altijd dezelfde contactpersonen die u en uw bedrijf of organisatie én uw wensen en eisen kennen.
Per business unit treft u meer specifieke informatie aan over de dienstverlening en de producten en hoe u in contact kunt treden.

Wij heten u van harte welkom in onze showroom waar u kennis kunt maken met ons uitgebreide pakket aan producten en diensten. In onze werkplaats tenslotte staan onze medewerkers voor u klaar voor het controleren, reviseren, hervullen of repareren van uw blusmiddelen.