Onze maatregelen omtrent het Corona virus

  • Nieuws

Het zijn onzekere tijden waar we ons in bevinden. Desondanks blijft veiligheid onze absolute topprioriteit. De afgelopen weken heeft De Vries Brandbeveiliging diverse voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen, zonder dat de brandveiligheid van onze klanten daarbij in het geding komt.

Het werk bij onze klanten gaat zoveel mogelijk door. Om dit goed en veilig te doen, hebben wij een risico-inventarisatie gedaan. Deze is gebaseerd op de meest actuele informatie van het RIVM en vormt het uitgangspunt voor de instructies die wij onze collega’s hebben meegegeven.

Corona maatregelen De Vries Brandbeveiliging:

  • Alle geplande opleidingen en trainingen zijn tot nader order opgeschort.
  • Medewerkers met klachten (hoofdpijn, keelpijn, hoesten, niezen, snotteren en/of koorts) zijn momenteel niet werkzaam en blijven thuis tot de klachten geheel zijn verdwenen.
  • Ons kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk thuis, of – indien op kantoor – op gepaste afstand van elkaar.
  • Vergaderingen stellen we uit of doen we digitaal. Indien bij elkaar komen strikt noodzakelijk is, doen we dat met niet meer dan 3 personen en behouden we altijd 1,5 meter afstand. 
  • Onze monteurs letten extra op de al toegepaste richtlijnen van het RIVM; klantcontact is tot een absoluut minimum beperkt.
  • I.v.m. inachtname van 1,5 meter afstand wordt het door de klant op locatie ondertekenen van de serviceopdracht op de PDA momenteel overgeslagen.
  • Afspraken van onze adviseurs worden in plaatst van face-to-face, online of telefonisch opgevolgd.

De Vries Brandbeveiliging heeft een Corona-projectteam samengesteld en volgt de actuele ontwikkelingen op de voetOnze bedrijfsvoering zal naar verwachting dan ook regelmatig worden bijgewerkt. Ook roepen wij jou op om er samen met ons voor te zorgen dat ons werk zoveel mogelijk door kan gaan, maar het ook te respecteren als dit niet lukt. Heb je zelf nog vragen of aandachtspunten? Neem dan contact op met je contactpersoon binnen De Vries Brandbeveiliging of gebruik het contactformulier 

Stay safe!

Geschreven door Hans Hazenberg
Site manager

Blog Categorieën