ehbo
EHBO

EHBO

De EHBO opleiding leidt op tot het officieel erkende diploma Eerste Hulpverlener. Tijdens de opleiding worden de vaardigheden aangeleerd die nodig zijn om slachtoffers in (levens)bedreigende situaties te kunnen helpen.

Opleidingsduur: 3 dagen (24 uur) niet aaneengesloten incl. examen.

ehbo 2
Inhoud

Praktijkgerichte opleiding

Bewusteloosheid, reanimatie, gebruik van de AED, (nood)vervoerstechnieken, shock en alarmeren zijn enkele onderwerpen die aan bod komen. Levende ‘slachtoffers’ zullen gedurende de opleiding de praktijkonderdelen ondersteunen.

ehbo 3
Herhalingstraining

Na het diploma

Na het succesvol afronden van de EHBO cursus zullen vaardigheden en competenties op peil gehouden moeten worden door het volgen van herhalingstrainingen. Tijdens de herhalingstrainingen wordt opnieuw aandacht besteed aan de basisvaardigheden. Daarnaast worden nieuwe vaardigheden en methoden aangeleerd.

Mogelijkheden

Het is ook een optie om verschillende delen van de opleiding als een losse training te volgen of om verdieping van de materie te verkrijgen:

  • Eerste Hulp aan kinderen
  • Reanimatie inclusief AED operator

E-learing

Deze opleiding is ook beschikbaar in combinatie met e-learning waarbij de cursist de theorie op eigen tempo en planning kan volgen. Nadat de theorie via de e-learning is gevolgd wordt een afspraak gemaakt voor de praktijktraining en het examen.

Neem contact met ons op
Aanmelden